TAITEIDEN YÖ: JOKERI POKERI BOX

TAITEIDEN YÖ: JOKERI POKERI BOX

Yksi kauden päätapahtumista on perinteisesti ollut Vaasan Taiteiden yö, jota tänä vuonna vietetään torstaina 6.8. Automuseon lavalle ovat nousseet suomirokin legendat Pelle Miljoonasta Kari Peitsamoon, mutta tänä vuonna tarjolla on jotain aivan muuta: automuseon lavan legendaarinen taikuri Simo Aalto, alias Jokeri Pokeri Box!

Simo Aalto on yksi Pohjoismaiden menestyneimmistä taikureista, joka on tehnyt pitkän ja monipuolisen uran taikuuden parissa. Parhaiten hänet muistetaan YLE:n lastenohjelmista ja tarunhohtoisista taikasanoista ”Jokeri Pokeri Box!” Taikurimestari täyttää tänä vuonna 60 vuotta, ja juhlavuoden kunniaksi tien päällä nähdään Simon Suuri SynttäriShow -kiertue. Luvassa on superhauska, yllätyksiä täynnä oleva synttärishow, joka on suunnattu koko perheelle vauvasta
vaariin!

Tule Taiteiden yönä automuseolle kokemaan omin silmin tämä huikea show!Hei seuramme jäsen!

Muistathan hyödyntää seuraedut esittämällä jäsenkorttisi:

Neste Raastuvankatu

Tervajoen autohuolto ( Tahwa)
Rönn&Backholm
Hitsman

Greenstar star hotelliketju

A -katsastus ja Laatukatsastus