SAHK

SAHK jäsenedut

Jäsenedut

JäsenlehtiAutomobiili-lehti tulee jäsenille kotiin viisi kertaa vuodessa. Se kertoo vanhojen ajoneuvojen harrastustoiminnasta Suomessa sekä ajassa liikkuvista harrastustamme koskevista ilmiöistä.

 

Jäsen- ja kalustoluettelo

Jäsen- ja kalustoluettelo on jäsentunnuksilla luettavissa netissä. Sitä päivitetään reaaliaikaisesti. Tänä vuonna luettelo julkaistaan painettuna kirjana. Luettelon voi saada vain sahkilainen jäsen.

 

Jäsenille myytävät tuotteet edullisemmin

Tällä hetkellä on mahdollista ostaa Automobiili- ja Hyrysysy-Menolainen -lehden vanhoja numeroita puoleen hintaan. Lehtiä on saatavana vuodesta 1990 lähtien. Myös 50-vuotishistoriikkia nimeltä Annetaanpa välikaasua on vielä saatavana jäsenhinnalla 20 euroa ja ulkopuolisille 29,50 euroa + postikulut. Tilaa täältä!

 

SAHK:n jäsenyhdistysten automuseot

SAHK:n jäsenkortilla saat myös alennusta SAHK:n jäsenkerhojen ylläpitämistä automuseoiden sisäänpääsymaksuista parhaimmillaan -40 %. HUOM! Alennukset vaihtelevat museokohtaisesti.

 

SAHK:n tapahtumakalenteri ym.

Voitte lukea nettisivuiltamme viikoittain päivitettäviä nettipalstoja, joita ovat esim. ajankohtaiset tiedotteet, tapahtumakalenteri, voimassa olevat jäsenetuudet ja sopimuskumppanit.

 

Museoajoneuvoksi tarkastaminen ja ma-lausunto

SAHK:n ma-tarkastajia on 80 ympäri Suomea. Heidät on koulutettu tehtäväänsä ja he saavat vuosittain myös täydennyskoulutusta. Täten varmistetaan, että tarkastukset ja hyväksymiset tehdään samoja periaatteita noudattaen huoli-matta siitä, missä päin Suomea tarkastus tapahtuu. Tarkastaja tarkastaa ajoneuvosi jäsenhinnalla, kun esität hänelle jäsenkorttisi. Tarkastusmaksu autosta (tai muusta ajoneuvosta) SAHK:n jäsenille on 90 euroa, ei-jäsenille 160 euroa. Tarkastusmaksu mopedista jäsenille 60 euroa, ei-jäsenille 120 euroa.

 

Museoajoneuvolausuntoarkisto

SAHK:n toimistolla on arkistoituna n. 28 500 museoajoneuvolausuntoa. Omistaja voi maksua vastaan saada näköiskopion kadottamansa ma-lausunnon tilalle.

 

FIVA-passi

FIVA-passi vastaa meidän kotoista MA-todistustamme. Se oikeuttaa Keski-Euroopassa ajamaan korkeampipäästöisillä vanhoilla ajoneuvoilla kaupunkien keskustaan, joihin ilman mukana olevaa ajoneuvo-kohtaista passia ei ole pääsyä.

 

Myös osa euroopalaisista ajotapahtumista vaatii osallistujilta FIVA-passin. Suomessa FIVA-passin voi myöntää ainoastaan SAHK, joka on kansainvälisen museoautojärjestö FIVAn jäsen. FIVA valvoo vanhojen ajoneuvojen harrastajien etuja kansainvälisellä tasolla. FIVA-passin hinta sahkilaisille on 100 euroa ja ulkopuolisille 150 euroa (+ mahdollinen ma-tarkastushinta, jos ajoneuvolla ei entuudestaan ole ma-lausuntoa).

 

Yhteistyökumppanimme

Konse Caravan Camping & Motel tarjoaa majoittumisesta:
– kesäkaudella 1.4.–31.8. alennusta – 10 %
– talvikaudella 1.9.–31.3. alennusta – 15 %.
Ilmoita varauksen yhteydessä SAHK:n jäsenyydestä. Jäsenyys osoitetaan paikanpäällä SAHK:n jäsenkortilla. Ennakkosopimuksella on mahdollista
tutustua vierastalon isännän mobilismiharrastetiloihin ja -kalustoon.
Lisätiedot:
Konse Caravan Camping & Motel
Suur-Jõe 44A, 80021 Pärnu, ESTONIA
Gsm +372 5343 5092,
info@konse.ee, www.konse.ee

 

Oy Woikoski Ab tarjoaa alennusta kaasupullojen, pattereiden ja pullokorien käyttöoikeustodistuksista ja pullovuokrista sekä tarvikkeista ja laitteista SAHK:n jäsenkorttia vastaan heti joulukuun alusta seuraavasti:
30 %:n alennus teollisuuskaasuista ja vuokrasopimuksista.
Alennus on saatavissa Woikosken omista myyntipisteistä ja jälleenmyyjiltä.
25 %:n alennus tarvikkeista ja laitteista.
Alennus on saatavissa Woikosken omista myyntipisteistä
(ei koske kampanjatuotteita).

 

Myös Tallink ja Silja Line ovat tukemassa sahkilaisten matkustamista laivamatkoilla, Tarkemmat ohjeet ja tarvittavan SAHK:n sopimusetunumeron saatte oman paikalliskerhonne sihteeriltä tai puheenjohtajalta. SAHK:n jäsenkortti ei tässä tapauksessa käy, vaan varaushetkellä on jäsenedun saamiseksi oltava Tallink Siljan Club One -kanta-asiakas, joten olkaa yhteydessä paikalliskerhoonne lisätietojen ja sopimusnumeron saamiseksi ja sitten lisäedun lisäämiseksi Club One -jäsenyyteen.

 

Alfamer/Tarusto Oy tarjoaa SAHK:n
jäsenkortilla jäsenetuna kaikista tuotteista
-15 % alennusta.
Alennus koskee vain Alfamerin myymälästä ostettuja tuotteita. HUOM! tarjous ei koske messuilta ostettuja tai nettikaupasta tilattuja tuotteita.

 

Yhteistyökumppanina vakuutusalalta on Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia. Ks. tarkemmat Fennian tarjoamat jäsenedut tästä linkistä.
Käyttäkäämme saamiamme etuja, niin ne pysyvät myös jatkossa meidän käytössämme!

Avoinna

Avoinna | Öppet | Open

Joka päivä | Alla dagar | Open every day

1.5. – 2.9.2018
Klo 10-17

Juhannuksena kiinni | Stängt på midsommar | Middsommer closed

Sisäänpääsy – Inträde – Entry
Aikuiset – Vuxna – Adults / 8€

Hei seuramme jäsen!

Muistathan hyödyntää seuraedut esittämällä jäsenkorttisi:

Neste Raastuvankatu

Tervajoen autohuolto ( Tahwa)
Rönn&Backholm
Hitsman

Greenstar star hotelliketju

A -katsastus ja Laatukatsastus