JOKERI POKERI BOX

JOKERI POKERI BOX

En av säsongens traditionella höjdpunkter är Konstens natt i Vasa, som i år ordnas torsdag 6.8. Bilmuseets scen har gästats av finska rocklegender som Pelle Miljoona och Kari Peitsamo, men i år erbjuder vi något helt nytt på vår scen: den legendariska magikern Simo Aalto, alias Jokeri Pokeri Box!

Simo Aalto är en av de mest framgångsrika magikerna i Norden. Han har en lång och mångsidig karriär bakom sig. Bäst kommer vi ihåg honom för YLE:s barnprogram och de magiska orden ”Jokeri Pokeri Box!” Magimästaren fyller 60 i år och för att fira sitt jubileum turnerar Simo med sin show Suuri SynttäriShow. Vi utlovar en underhållande födelsedagsshow, full av överraskningar, som riktar sig till hela familjen ‒ gammal som ung!Hej föreningsmedlem!

Kom ihåg att ta del av medlemsförmånerna genom att visa upp ditt medlem- skort:

Neste Rådhusgatan

Tervajokis bilservice (Tahwa)
Rönn&Backholm
Hitsman

Greenstar star hotellkedja

A-besiktning och Kvalitetsbesiktning