Tapahtumat

VAASAN VETERAANIAUTOSEURAN KESKIVIIKKOAJOT

Seuran keskiviikkoajot alkavat 24.05 ja jatkuvat syyskuun loppuun. Jokaisena keskiviikkona järjestettävät ajot starttaavat pääsääntöisesti Vaasan torilta, jonne kokoontuminen alkaa klo 17.00 ja lähtö tapahtuu klo 18.10. Lähtöpaikasta suuntaamme Vaasan lähialueilla oleviin kohteisiin. Kohteet ovat noin 50 kilometrin etäisyydellä Vaasasta.
Joka kuukauden yhtenä keskiviikkona lähtö tapahtuu Liisanlehdon Prisman parkkipaikalta.
Ajojen lähtöpaikka, reitti ja kohde ilmoitetaan seuran jäsenille sähköpostilla ennen ajoja ja niistä tiedotetaan myös IlkkaPohjalaisen ja Vasabladetin tapahtumat – palstalla ennen ajoa.

Tutustu myös näihin:

Perinteistä museoajoneuvopäivä vietetään lauantaina 10.06 Auto- ja moottorimuseolla.Museolle kokoontuu klo 13.00 alkaen erilaisia ajoneuvoja.Kahvio palvelee kävijöitä koko päivän. Päivä on avoin tilaisuus kaikille alan harrastajille. Näytille saa tuoda valmiin kulkupelin tai vaikka projektiasteella olevan suunnitelmanTule tutustumaan hienoihin museotakastettuihin menopeleihin ja tutustu samalla museon näyttelyihin.
Kauden päättävät Rompemarkkinat järjestetään lauantaina 16.09 alkaen klo 8.00. Tarjolla myyjille runsaasti hyviä myyntipaikkoja ja ostajille hyviä mahdollisuuksia hankki ajoneuvon osia edulliseen hintaan