fbpx

1. kerros

Vuoden 2024 ensimmäisen kerroksen teemanäyttely kutsuu sinut matkalle auringonnousun maahan – Japanin autoteollisuuden värikkääseen historiaan! Astu sisään ja koe kiehtova seikkailu Japanin autojen maailmassa, jossa yhdistyy innovaatio, design ja intohimo ajoneuvoihin.

Erikoisnäyttelyn kävijät pääsevät ihailemaan upeita harvinaisuuksia, jotka kertovat tarinan Japanin autojen kehityksestä ja vaikutuksesta maailman automarkkinoihin. Näyttelyssä on esillä legendaarisia klassikoita, jotka ovat muokanneet autoteollisuutta ja jättäneet lähtemättömän jäljen sekä Japanin että maailman tietoisuuteen.

Tunne nostalgia valtaavan mielesi, kun löydät tuttuja arjen klassikoita 60-80-luvuilta, jotka ovat olleet osa myös suomalaisten ja maailman tiekulkijoiden arkea. Näe ja koe näiden legendaaristen ajoneuvojen tarinat, jotka ovat inspiroineet sukupolvia ja nostaneet Japanin autoteollisuuden maailmanlaajuiseen suosioon.
Tule ja kurkista Japanin autoteollisuuden kulta-aikoihin!

Aukiolo

Avoinna joka päivä klo 10-17 (Juhannuksena suljettu)

Yhteystiedot

Liput

10 € (alle 12-vuotiaille vapaa pääsy)

NÄYTTELYT

Vaasan auto- ja moottorimuseossa on näyttelyitä kolmessa kerroksessa. Tervetuloa tutustumaan maamme suurimpaan yksityiseen automuseoon!