fbpx

Evenemang

Museifordonsdagen

Den traditionella museifordonsdagen firas den 10.6. på Bil- och motormuseet. Museifordonen samlas fr.o.m. kl. 13 på museets gård.
Evenemanget är öppet för alla
fordonsfantaster och man kan delta med ett färdigt fordon eller fastän bara med en plan för ett projekt.
Kom och bekanta dig med fina
museibesiktigade fordon och besök samtidigt museets utställningar.

Kaféet är öppet hela dagen.

Se även:

Stor bilparad och öppning av museet för säsongen 2024 Museifordonen samlas i år på Prisma Liselunds parkeringsplats. Samlingen börjar kl. 10 och själva bilparaden startar kl 12 mot centrum och Bil- och motormuseet. Kortegen leds av motorcykelpolis och trafiken dirigeras på rutten i korsningarna. Det är en höjdpunkt för Första maj firandet då kortegen med […]
Vårens skrotmarknad arrangeras lördagen den 11.5. med start kl. 8. Försäljare anländer från runtom landet och erbjuder delar och verktyg till bilar, motorcyklar, mopeder och allt möjligt med anknytning till fordonskultur. Försäljningsplatserna är på museets gårdsplan. Kaféet serverar kaffe, bulla, läsk och korv. Marknaden är ett ypperligt tillfälle att bekanta sig med museets nya utställning. […]
På Konstens natt är museet öppet kl. 10–21. Live-musik av våra grannar i Rockwerstas och dess otaliga ensemblen.Museets inträdesavgift till halva priset (5 euro) för vuxna och för barn ordnas det under kvällen en detektivgåta!
Säsongen avslutas med en skrotmarknad som arrangeras lördagen den 14.9. med start kl. 8. Ypperliga försäljningsplatser till buds och för besökare goda möjligheter att skaffa delar till sitt fordon till ett förmånligt pris.