Kauden avajaiset ja suuri vappuajo

VAASAN VETERAANI­AUTOSEURAN VAPPUAJO

Vappuajo, joka sopii kaikille ja koko perheelle 1.5.2024.

Veteraaniautojen kokoontuminen Prisma Liisanlehto, Elementtitehtaantie 1, Vaasa, etupihan parkkipaikalla alkaa klo 10 – 11:45 ja lähtö klo. 11:45. Katso liite 1.

TERVETULOA kaikki veteraaniautoilijat.

Ajoreitti:
Prisma – Kanavasillantie – Vanha Vaasa – Huutoniementie – Kuninkaantie (kautta Huutoniemen kirkko) – Sepänkyläntie – Meijerikatu – Sairaskodinkatu – Sepänkyläntie – Vaasanpuistikko – Raastuvankatua uimahallille – Rantamaantie (Prismaan palaavat jatkavat Rantamaantie ja käännytään oikealle Yhdystielle – Prisma) – Ruutikellarintie – Huutoniementie – Sairaskodinkatu – Opistokatu – Myllykatu 18, Vaasan Auto- ja Moottorimuseo.

Ajo-ohje:
Liikennesääntöjä on noudatettava! Pidä kuitenkin lyhyt etäisyys edellä ajavaan.
Näin letkaan ei sekoitu muita ajoneuvoja, eikä se muodostu ”ylipitkäksi”.
Keskuksen kautta liikenne ohjataan siten, että veteraani-autojen letka voi ajaa keskeytyksettä risteyksissä. Reitin varrella kaikki liikennevalot vilkkuvat keltaisena.

Ajoreitti on merkitty kylteillä ja osoittaa ajosuuntaa nuolella.

Vaasan auto- ja moottorimuseo on auki vappupäivänä. Avoinna klo. 10-17.
Monipuolinen tarjoilu kahvia, juomia ja makkaraa, jne.
Museossa on auki kolme kerrosta, joihin voi tutustua.
Museon lippu, 10 €/henk. Lapset alle 12 v. vanhempien seurassa ilman
 pääsymaksua.
SAHK/Vaasan veteraaniautoseura ry:n jäsenkortilla ilmainen sisäänpääsy.

Tervetuloa!

Tutustu myös näihin:

Kauden päättävät Rompemarkkinat järjestetään lauantaina 14.9. alkaen klo 8.00. Tarjolla myyjille runsaasti hyviä myyntipaikkoja ja ostajille hyviä mahdollisuuksia hankki ajoneuvon osia edulliseen hintaan.